Hmm, het lijkt erop dat het artikel is verkocht

Nieuw mini tractor Goldoni ronin 50

Nieuw mini tractor Goldoni ronin 50

Contact opnemen met de verkoper

Privacybeleid
  • Kenmerken
  • Beschrijving
Kenmerken
Algemene informatie
MerkGOLDONI
Bouwjaar2018
Nieuw
Voorwaardenieuwe
Bedrijfsuren2 uren
Kleurrood
Motor/aandrijving
Type brandstofdiesel
Motorvermogen49 pk
MotorTurbo
Chassis/ophanging
Aantal assen2-as
Wielen100 %
Beschrijving

Een van de geselecteerde Goldoni ronin 50 mini tractor is klaar om uw transportbedrijf te versterken.

Dit voertuig is gemaakt in 2018. Dat bevindt zich in Jonkerslan, Nederland. Het gedetailleerde overzicht is zoals hieronder vermeld. De kenmerken van de aandrijfeenheid: type brandstof: diesel, motorvermogen: 49 pk, motor: Turbo. Chassis / ophanging componenten kenmerk: aantal assen: 2-as, wielen: 100 %. Aantal gebruiksuren algemeen: 2 uren. Kleur voertuig: rood. Voorwaarde: nieuwe. Het artikel kost 16750 Euro.

Met duizenden voertuigen die op Truck1 Nederland zijn geplaatst, is het geen probleem om te kiezen voor één van Goldoni ronin 50 mini tractor.


2018 Goldoni RONIN 50 HP

Tyres 100 %,3 H, 50 HP 4wd,registration available,

VM engine,Diesel,check valves.

NEW! Please call!!

Videolink:

show contacts

t1 test archive

Toegevoegd aan uw bladwijzers!
Door op een link op deze website te klikken, gaat u ermee akkoord en machtigt u ons om uw persoonlijke gegevens te verwerken, inclusief het gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën. Het is geïmplementeerd om uw ervaring op deze website, andere websites en websites van externe adverteerders die met ons samenwerken te verbeteren en te personaliseren. Onze partnerbedrijven kunnen ook cookies op uw apparaat opslaan of vergelijkbare technologieën gebruiken om de persoonlijke informatie te verzamelen en te verwerken. Meer informatie over hoe we omgaan met uw persoonsgegevens.