Hmm, het lijkt erop dat het artikel is verkocht

Kipper vrachtwagen Renault Kerax 370

kipper vrachtwagen Renault Kerax 370

Contact opnemen met de verkoper

Privacy policy
  • Kenmerken
  • Beschrijving

Kenmerken

Algemene informatie
MerkRENAULT
ModelKerax 370
Referentienummer281114
Bouwjaar2002
Rit485000 km
Totaalgewicht26000 kg
Motor/aandrijving
Type brandstofdiesel
Motorvermogen370 pk
Versnellingsbakmanuele
Chassis/ophanging
Ophangingbladvering
Asconfiguratie6x4
Opbouw
Materiaal carrosseriestaal

Beschrijving

Ons doel is om klanten betrouwbare Renault Kerax 370 kipper vrachtwagen te bieden die hun transportbehoeften op de weg aanvullen.

Bouwjaar: 2002. De unit is toegankelijk in Frankrijk. De belangrijkste technische details zijn als volgt. Het totaalgewicht van het voertuig is 26000 kg. 485000 km is de afstand die het voertuig heeft afgelegd. De kenmerken van de aandrijfeenheid: type brandstof: diesel, motorvermogen: 370 pk, versnellingsbak: manuele. Het chassis mechanisme heeft: ophanging: bladvering, asconfiguratie: 6x4. Opbouw specificaties: materiaal carrosserie: staal.

Met duizenden voertuigen die op Truck1 Nederland zijn geplaatst, is het geen probleem om te kiezen voor één van Renault Kerax 370 kipper vrachtwagen.


Dumper manufacturer: MARREL

Door type: Universelle

Tipper: Benne enrochement

t1 test archive

Toegevoegd aan uw bladwijzers!
Door op een link op deze website te klikken, gaat u ermee akkoord en machtigt u ons om uw persoonlijke gegevens te verwerken, inclusief het gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën. Het is geïmplementeerd om uw ervaring op deze website, andere websites en websites van externe adverteerders die met ons samenwerken te verbeteren en te personaliseren. Onze partnerbedrijven kunnen ook cookies op uw apparaat opslaan of vergelijkbare technologieën gebruiken om de persoonlijke informatie te verzamelen en te verwerken. Meer informatie over hoe we omgaan met uw persoonsgegevens.