Leasing van vrachtwagens

Koop vrachtwagens, bouwmachines en landbouwmachines in leasing met minimale financiële lasten. Wij kunnen u helpen uw wagenpark snel en zonder moeite te upgraden. Het blijft alleen de nodige bedrijfsvoertuigen te kiezen!

Op onze website kunt u in leasing tractoren, vrachtwagens, dumptrucks, bouw- en landbouwmachines, alle bedrijfswagens die nodig zijn voor uw onderneming, kopen.

In een notendop, is het schema van een lease-transactie volgens: u vindt een leverancier, kiest de benodigde uitrusting of voertuigen, de leasemaatschappij koopt ze voor zijn naam, verzekert ze en zendt ze voor uw gebruik. Je maakt gewoon een voorschot (gewoonlijk van 20 tot 40% van de totale kosten), en dan van de inkomsten uit de exploitatie van de voertuigen, betaalt u de leasebetalingen.

Op hetzelfde moment kunt u het bedrijfskapitaal van uw bedrijf besparen, maar ook aanzienlijk besparen op belastingen. Aan het einde van het leasingcontract gaan de voertuigen in uw eigendom na betalingen op de resterende kosten. Gedetailleerde verklaringen kunt u vinden verder.

By clicking any link or object on this website, you unconditionally agree and authorize us to process your personal data, including the use of cookies and other tracking technologies. It is implemented to enhance and personalize your experience on this website, other our websites and websites of third-party advertisers cooperating with us. Our partnering companies may also store cookies on your device or use similar technologies to collect and process the personal information. Learn more about how we treat your private information.