Gebruikte Landbouwmachines te koop bij Truck1
Catalogus
Verkopen
Plaats advertentie
Moderne landbouwmachines stellen een complete cyclus van operaties in staat, en het werk wordt maximaal gemechaniseerd. Het geeft een mogelijkheid om de totale kosten per productie-eenheid te verlagen en het proces van de productie te versnellen. De landbouw machines verschillen door de bestemming: landbouwvoertuigen (oogstmachines, tractoren, ploegen, enz.) en veehouderij machines en bosbouwmachines. De meeste van alle landbouw activiteiten wordt door een tractor uitgevoerd. Zijn voordelen zijn wendbaarheid, de krachtafnemer voor toebehorende apparatuur en trekhaak voor het vervoer van opleggers en aanhangwagens. Van voren kan een mes aan de tractor worden opgeknopt. Meest gebruikt men medium tractoren met een vermogen van ongeveer 100 pk en compacte afmetingen. Dat wordt veroorzaakt door de beperkte ruimte van boerderijen, wegen in bosgebieden, gaarden. Onder de toebehorende werktuigen kan men noemen:
  • ploegen, eggen , cultivators, die voor grondbewerking worden gebruikt;
  • zaaimachines, meststofstrooiers en machines voor het spuiten van chemicaliën;
  • machines voor oogstbewerking zoals maaimachines en hooischudders.
De zelfvoortstuwende machines voor het oogst een veevoeder inbrengen zijn oogstmachines en ronde balenpersen. De moderne oogstmachine zijn high-tech landbouwmachines met een gesloten cabine waarin airconditioning is voorzien. De afstandsbediening in de cabine maakt mogelijk metingen af te lezen en storingen van alle functionele elementen op te sporen. De waarde van een oogstmachine wordt bepaalt door de mate van graanreiniging en het minimaliseren van graanverlies. Een van de belangrijkste elementen van landbouwmachines is de aandrijving voor toebehorende apparatuur. Het vermogen wordt als regel via hydraulische hogedrukslangen overgedragen. Reactiesnelheid en betrouwbaarheid zijn hun belangrijkste kenmerken. In de markt wereldwijd beheersen John Deere, Case, Claas, Deutz, Fendt, New Holland.
Door op een link op deze website te klikken, gaat u ermee akkoord en machtigt u ons om uw persoonlijke gegevens te verwerken, inclusief het gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën. Het is geïmplementeerd om uw ervaring op deze website, andere websites en websites van externe adverteerders die met ons samenwerken te verbeteren en te personaliseren. Onze partnerbedrijven kunnen ook cookies op uw apparaat opslaan of vergelijkbare technologieën gebruiken om de persoonlijke informatie te verzamelen en te verwerken. Meer informatie over hoe we omgaan met uw persoonsgegevens.