Harvester Komatsu 931

picture_as_pdf

picture_as_pdf

Type

Harvester

Jaar

2010

Land

Litouwen

Telefoon

+370674233......

Online: 1mnd. 17d.
  • Kenmerken
  • Beschrijving

Kenmerken

Algemene informatie
MerkKOMATSU
Bouwjaar2010
Bedrijfsuren20000 uren

Beschrijving

Vergemakkelijk uw aankoopbeslissing door een van de Komatsu 931 harvester te kiezen die op Truck1 Nederland wordt gepresenteerd.

Dit voertuig is gemaakt in 2010. De unit is toegankelijk in Litauen, Austria, UAB Fomisas, Litouwen. De volledige technische specificaties zijn zoals hieronder vermeld. Aantal gebruiksuren algemeen: 20000 uren.

Met duizenden voertuigen die op Truck1 Nederland zijn geplaatst, is het geen probleem om te kiezen voor één van Komatsu 931 harvester.


UAB Fomisas - more than 20years experience in forestry sector

Komatsu 931 for sale

long 2 telescopes crane

C93 harbesting head

Vraag meer informatie aan

Verkoper

Fomisas, UAB

Fomisas, UAB

location_on

Lithuania, Litauen, Austria, UAB Fomisas

phone_iphone+370674233...
access_time

Verkopers lokale tijd — 04:31


Contact opnemen met de verkoper


Privacy policy

t1 test unit

Toegevoegd aan uw bladwijzers!
Door op een link op deze website te klikken, gaat u ermee akkoord en machtigt u ons om uw persoonlijke gegevens te verwerken, inclusief het gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën. Het is geïmplementeerd om uw ervaring op deze website, andere websites en websites van externe adverteerders die met ons samenwerken te verbeteren en te personaliseren. Onze partnerbedrijven kunnen ook cookies op uw apparaat opslaan of vergelijkbare technologieën gebruiken om de persoonlijke informatie te verzamelen en te verwerken. Meer informatie over hoe we omgaan met uw persoonsgegevens.